360-kuvaus,
kuvat ja videot

Oikeat ja virtuaaliset maailmat kevyesti jaettaviksi 360 asteen kuviksi ja videoiksi, sekä projektikokonaisuuksiemme lähtöaineistoksi.

Ota yhteyttä

Palvelumme

360 asteinen kuvaus

360 asteisen kuvauksen myötä taltioimme ympäristösi ja tuottamamme virtuaaliset kokonaisuudet kevyesti tarkasteltavaan muotoon. Näiden 360 asteen valokuvien pohjalta tuotamme interaktiivisia tilaesittelyjä helposti jaettavaan ja tarkasteltavaan muotoon. Lisäksi hyödynnämme materiaalia virtuaalitodellisuuden hankkeissamme realistisien ikkunanäkymien ja ympäristöjän taltioimiseksi. Vaihtoehtoisesti dokumentoimme yhteiset projektimme 360 asteen videoin, tai rakennamme yhdessä kokonaisia videoituja kokonaisuuksia tilojesi markkinoimiseksi ja viestintäsi tueksi.

Käytössämme uusin teknologia

Ota meihin yhteyttä, tutustu tarjoamiimme palveluihin toimialoittain, tai katso muut käytössämme olevat teknologiat.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Virtuaalitodellisuus

VR, eli mallinnettu ja simuloitu todellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Siirry vaivatta realistiseen kolmiulotteiseen maailmaan ja tarkastele luomiamme tiloja, tai tuotteitasi todellisuutta vastaavassa mittakaavassa - sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

Kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja jo toista sataa toteutettua ratkaisua

Katso ketkä kaikki ovat teknologioistamme jo hyötyneet, tai tutustu suoraan tuottamiimme ratkaisuihin.

Asiakkaamme

Ratkaisumme