Design Space

Expand your design in virtual reality

Vie 3D-aineistosi todellisiin mittasuhteisiin virtuaalitodellisuuteen ja muokkaa aineistoa suoraan VR-ympäristössä

Kokeile ilmaiseksi

Ota yhteyttä

Design Space -ohjelmisto on tehty BIM-/CAD-suunnitteluohjelmistojen tueksi, jonka avulla helpotat omaa suunnittelutyötäsi ja tuot asiakkaillesi lisäarvoa virtuaalitodellisuuden avulla.

Design Space on suunniteltu tuottamaan merkittäviä kustannussäästöjä erityisesti teollisessa suunnittelussa, mutta ohjelmistosta hyötyy jokainen 3D-mallinnuksia tekevä yritys tai ammattilainen.

Design Spacea hyödyntävät mm. nämä yritykset

Koe 3D-mallisi totena ennen projektin ensimmäistäkään vasaraniskua

Design Space vie tekemäsi 3D-mallin virtuaalitodellisuuteen sen todellisissa mittasuhteissa. Näin mallin todelliset etäisyydet ja syvyydet hahmottuvat sinulle, tiimillesi ja asiakkaillenne.

Virtuaalitodellisuuden avulla voit muun muassa tarkastella yhdessä asiakkaasi kanssa hänen laitostilaustaan sen todellisissa mittasuhteissa jo esisuunnitteluvaiheessa

  Koe 3D-mallin todelliset mittasuhteet

  Hahmota ja mittaa syvyydet ja etäisyydet

  Tuota lisäarvoa asiakkaallenne virtuaalitodellisuudella

Export–Import-ominaisuus tekee 3D-mallintamisesta helppoa

Design Space luo 3D-mallistasi virtuaalitodellisuusmallin automaattisesti – attribuuttidataa unohtamatta. Jos teet malliisi muutoksia tai korjauksia virtuaalitodellisuudessa, voit viedä tehdyt muutokset takaisin suoraan suunnitteluohjelmistoosi muutamalla klikkauksella.

Kyseinen ominaisuus tekee Design Spacesta olemassa oleviin prosesseihinne sulautuvan, joten sen käytön aloittaminen on luontevaa.

  3D-mallista VR-malli parilla klikkauksella

  VR-mallista 3D-malli parilla klikkauksella

Tee virheet virtuaalitodellisuudessa - älä todellisuudessa

Design Spacessa voit yhdistää esimerkiksi LVI-, sähkö- ja rakennesuunnittelijoiden luomat mallit samaan koordinaatistoon, mikä mahdollistaa luotettavan törmäys-, valmistettavuus- ja turvallisuustarkastelun.

VR-ympäristö paljastaa yksityiskohtia, joita 2D- tai 3D-mallista ei voi havaita, joten minimoit kalliit virheet esisuunnitteluvaiheesta lähtien.

  Tee törmäystarkasteluja yhdistämällä eri malleja samaan koordinaatistoon

  Minimoi virheiden mahdollisuus tarkastelemalla mallien toteutettavuutta

Kollaboraatiotila projektiryhmän ja asiakkaan kanssa tuo projekteihinne mieleenpainuvan lisäarvon

Rajaton määrä henkilöitä voi katselmoida samaa mallia samaan aikaan eri puolilta maailmaa, jolloin yhteiskehittäminen saa todellisen merkityksensä. Voit jatkossa korvata etäpalaverit vuorovaikutteisilla palavereilla virtuaalitodellisuudessa. Samalla myös matkustuspäivät vähenevät sinulta ja asiakkailtanne, koska suunnitelmien esittely tai mittojen ottaminen ei vaadi fyysistä siirtymistä tehtaalle tai työmaalle.

Virtuaalitodellisuuteen ladatut aineistot käsitellään Microsoftin Azure pilvipalvelussa, joten kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi tiedostoihin vahvan salauksen ansiosta.

  Projektiryhmä voi tarkastella mallia yhtäaikaisesti, vaikka olisitte eri puolilla maailmaa

  Matkustuspäivät vähenevät

Visualisoi data niin, että kuka tahansa ymmärtää sen

2D-piirustusten ja 3D-mallien todellisten mittasuhteiden hahmottaminen tietokoneen näytöltä on hankalaa. VR-ympäristössä jokainen näkee 3D-mallisi todellisissa mittasuhteissa, jolloin suunnitelmiesi kommunikointi muille ja asiakkaan osallistaminen projektiin helpottuvat.

Lisäksi projektin läpimenoaika lyhenee visuaalisesti tarkasteltavissa olevan datan ansiosta.

  Tarkastele mallisi toteutettavuutta VR-ympäristössä – älä tietokoneen ruudulta

  Virtuaalitodellisuus visualisoi mallisi muotoon, jonka jokainen hahmottaa

Osallista loppukäyttäjät suunnitteluun jo esisuunnitteluvaiheessa

Virtuaalitodellisuuden todellisten mittasuhteiden ansiosta loppukäyttäjät voivat testata suunniteltua laitetta tai ympäristöä täysin todellisuutta vastaavissa olosuhteissa. Loppukäyttäjät osaavat kertoa virtuaalitestaamisen avulla, kuinka ergonominen, käytännöllinen ja turvallinen suunniteltu laite tai ympäristö on, ja miten sitä voisi parantaa.

Asiakkaamme raportoi virtuaalitestaamisen laskeneen heidän esisuunnitteluvaiheen testikuluja huimat -90 %, koska fyysistä testiympäristöä ei enää tarvita.

  Osallista työntekijät suunnitteluun toteuttaaksesi LEAN-ajattelun mukaisia linjastoja

  Vähennä projektin kustannuksia merkittävästi

Luo mistä tahansa laitteesta tai linjastosta Digital Twin IoT:n avulla.

Yhdistämällä tehtaan IoT -datan Design Spaceen saat luotua reaaliajassa toimivia digitaalisia kaksosia. Voit esimerkiksi mallintaa Aasiassa toimivan tuotantolinjaston tai koko tehtaan toiminnan virtuaalitodellisuuteen niin, että näet sen toiminnan reaaliajassa. Tällöin IoT:n tuottamat luvut visualisoituvat ainutlaatuisella tavalla.

Toiminnon avulla voit myös simuloida tuotantolinjaston toimintaa virtuaalitodellisuudessa ja nähdä, millainen vaikutusketju milläkin muutoksella olisi esimerkiksi linjaston tehokkuuden tai läpimenoajan suhteen. Näin saat luotettavaa dataa tukemaan päätöksiäsi, eikä mitään tarvitse jättää arvailujen varaan.

  Luo mistä tahansa laitteesta tai linjastosta digitaalinen kaksonen ja testaa erilaisia mahdollisuuksia virtuaalitodellisuudessa

  Nopeuta projektisi läpimenoaikaa ja yksinkertaista tehtaan tuotantoketjua

Lue kuinka Design Space auttoi Hydroline Oy:tä:

 • Rakentamaan uuden tehtaan valmiiksi nopeammassa aikataulussa
 • Tehostamaan tehtaan virtausta maksimaaliseksi
 • Viemään LEAN-ajattelun uudelle tasolle
 • Design Space tuo lisäarvoa suunnittelijoiden ja arkkitehtien työhön, selkeyttää projektin etenemisestä asiakkaalle ja antaa kilpailuetua koko liiketoiminnallenne.

  Design Spacea hyödyntävien asiakkaidemme kommentteja:

  Design Space tukee seuraavia ohjelmistoja

  Suunnitteluohjelmistoa asiakkaidemme tarpeisiin

  Kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja ja parannamme sinun käyttökokemustasi. Lue jo toteutetuista ominaisuuksista, tai katso mitä tulevan pitää. Onko Design Space ratkaisu myös sinun tarpeisiisi? Ota meihin yhteyttä

  Aloita ilmainen kokeilu

  Ota yhteyttä