Fotogrammetria ja ilmakuvaus

Fotogrammetria mahdollistaa isojen tehdasalueiden ja rakennettujen ympäristöjen nopean 3D-mallintamisen suoraan haluamaasi suunnittelukoordinaatistoon.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Mittatarkkaa fotogrammetriaa

Fotogrammetrialla tuotetun 3D-mallin tarkkuus on täysin kiinni siitä, kuinka hyvin kuvaus on toteutettu. Käytämme apunamme kartoitettuja referenssipisteitä sekä tarkkuus-GPS-järjestelmällä varustettuja droneja, jolloin fotogrammetrialla päästään alle 10 cm tarkkuuteen hyvin suurienkin maa-alueiden osalta.

Yhden alueen mallintamista varten otamme jopa kymmeniä tuhansia valokuvia. Tietokone yhdistää kuvat, tekee niistä pistepilven ja sitä kautta rakennamme 3D-mallin. Lopputuloksena on valokuvamainen tekstuuri, joten 3D-malli on todella realistisen näköinen.

Käytössämme uusin teknologia ja vuosien kokemus 3D-skannauksesta

Ota meihin yhteyttä, tutustu tarjoamiimme skannaus- ja mittapalveluihin, sekä katso miten kehittäisimme sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Virtuaalitodellisuus

VR, eli mallinnettu ja simuloitu todellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Siirry vaivatta realistiseen kolmiulotteiseen maailmaan ja tarkastele luomiamme tiloja, tai tuotteitasi todellisuutta vastaavassa mittakaavassa - sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla taltioimme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi ja jatkojalostamme materiaalin visuaalisesti näyttäväksi ja realistiseksi.

Lue lisää

360 asteinen kuvaus

Taltioimme ympäristösi kevyesti ja tuotantotehokkaasti 360 asteisien kuvien, tai videoiden muotoon vaivatta tarkasteltavaksi erilaisilla näyttölaitteilla.

Lue lisää

Satoja onnistuneita projekteja - Tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Valjastetaan skannaus- ja mittauspalvelut sinun liiketoimintasi kehittämiseen. Ota meihin yhteyttä tai katso ketkä muut ovat valinneet 3D Talon kumppanikseen.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme