Fotogrammetria
Photogrammetry

Taltioimme ympäristösi nopeasti kolmiulotteiseen muotoon suunnittelutyösi ja virtuaalitodellisuuden ratkaisujemme tueksi.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi. Hyödynnämme tätä materiaalia esimerkiksi rakennushankkeiden todellisten ympäristöjen visualisoinnissa virtuaalitodellisuuteen.

Käytössämme uusin teknologia

Ota meihin yhteyttä, tutustu tarjoamiimme palveluihin toimialoittain, tai katso muut käytössämme olevat teknologiat.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Virtuaalitodellisuus

VR, eli mallinnettu ja simuloitu todellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Siirry vaivatta realistiseen kolmiulotteiseen maailmaan ja tarkastele luomiamme tiloja, tai tuotteitasi todellisuutta vastaavassa mittakaavassa - sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

360 asteinen kuvaus

Taltioimme ympäristösi kevyesti ja tuotantotehokkaasti 360 asteisien kuvien, tai videoiden, muotoon vaivatta mitä erillaisimmilla laitteilla tarkasteltaviksi.

Lue lisää

Kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja jo toista sataa toteutettua ratkaisua

Valjastetaan virtuaalitodellisuus sinun tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä tai katso ketkä muut ovat jo osaamisestamme hyötyneet.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme