Lisätty todellisuus
Augmented Reality

Lisää ympäristöihisi virtuaalisia elementtejä, tarkastele tuotteidesi tietoja, tai seuraa laitteistosi tuottamaa IoT dataa reaaliajassa.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Lisätty todellisuus

Lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) myötä lisäät aitoihin ympäristöihin mitä mielikuvituksellisinta informaatiota. Teknologian myötä tehostat todellisuuttasi näyttölaitteen välityksellä tarkasteltavin elementein. Lisätyn todellisuuden myötä kykenet nyt täydentämään todellista kohdettasi esimerkiksi vaihtoehtoisin kokonaisuuksin, tarkentavalla informaatiolla, tai vaikkapa suunnittelemillasi tuotteilla.

Käytössämme uusin teknologia

Ota meihin yhteyttä, tutustu tarjoamiimme palveluihin toimialoittain, tai katso muut käytössämme olevat teknologiat.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Virtuaalitodellisuus

VR, eli mallinnettu ja simuloitu todellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Siirry vaivatta realistiseen kolmiulotteiseen maailmaan ja tarkastele luomiamme tiloja, tai tuotteitasi todellisuutta vastaavassa mittakaavassa - sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

360 asteinen kuvaus

Taltioimme ympäristösi kevyesti ja tuotantotehokkaasti 360 asteisien kuvien, tai videoiden, muotoon vaivatta mitä erillaisimmilla laitteilla tarkasteltaviksi.

Lue lisää

Kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja jo toista sataa toteutettua ratkaisua

Valjastetaan virtuaalitodellisuus sinun tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä tai katso ketkä muut ovat jo osaamisestamme hyötyneet.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme