3D Talo hakee vauhtia kasvuun Smart Digital –kasvupolulta – Juuret Kasvu Openissa

28.3.2019

3D Talo on valittu mukaan Kasvu Openin järjestämään valtakunnalliseen Smart Digital –kasvupolkuun. Mukaan valitut yritykset toimivat sovellusteknologian, ohjelmistojen suunnittelun ja valmistuksen, sekä digitaalisten työkalujen parissa.

Vauhtia kasvuun Openin kautta

Kasvu Open tähtää vauhdittamaan pk-yritysten kasvua tarjoamalla sparrausta esimerkiksi yritysten markkinointiin, kansainvälistymiseen, digitalisaatioon, johtamiseen ja myyntiin. Sparrausta annetaan erillisillä Kiitoratapäivillä, joiden aikana yrityksien edustajat kohtaavat yksityisesti Mylläreiksi nimetyt yrityssparraajat 45 minuutin pituisissa istunnoissa, joita järjestetään yhteensä 10 jokaiselle yritykselle.

3D Talon historia kirjoittuu Kasvu Openiin

Kasvu Open ei ole 3D Talolaisille aivan uusi kuvio, sillä yrityksen avainhenkilöitä osallistui kyseisen kasvupolun Pohjois-Savon osioon jo vuonna 2016. Mukana oltiin silloin Caffeine Overdosen ja Muotilutoimisto Rissanen & Pekkanen toimesta.

“Katseltiin siinä Pekkasta ja Rissasta, että nämähän ovat meidän kilpailijoita niin Kasvu Openissa, kuin yritysmaailmassakin. Eri alan ukkoja, mutta samojen kysymysten äärellä, kuin mekin siinä vaiheessa Caffeine Overdosen kanssa. Tultiin siihen tulokseen, että nyt jos koskaan kannattaa alkaa miettiä yhteistyökuvioita!”

- Iiro Naamanka, 3D Talo, Myyntijohtaja

Seuraavana vuonna mukana oltiin jo 3D Talona ja nyt yhdistyneet yritykset nappasivat mukaan Kasvu Openin voiton.

Hakijoiden suuri määrä ja maantieteellinen hajonta yllättivät positiivisesti

Vuonna 2019 Smart Digital kasvupolulle haki 71 yritystä, joista mukaan valittiin 15 kivenkovaa, kasvua hamuavaa yritystä ympäri Suomen. Yritykset valitsi arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluu Juha Karvinen Landis+Gyriltä, Mika Kataikko Jyväskylän kaupungilta, Juha Ruokari CGI:ltä, Petri Nuojua IBM:ltä ja Sampsa Laine Nordealta.

Muita kasvupolulle valittuja yrityksiä ovat QualityDesk Oy, Missing-Link Oy ja Sport Venue Oy Tampereelta, Shoulders of Giants Oy Ltd., Data Rangers Oy ja Oksa Helsingistä, Sellforte Solutions Oy ja Viimatech Digital Oy Espoosta, Agiler Oy Nokialta, Kidday Hämeenlinnasta, Digiterveys.fi Vuokatista, AISpotter Oy Oulusta, Sanaton Rajamäeltä ja Babyfit Porista.

Paras kasvaja voittakoon!