3D TALOLLE HALLITUS

18.9.2018

3D Talolle on muodostettu kolmehenkinen hallitus. Toimitusjohtajamme, Tatu Säisän, ja myyntijohtajamme Iiro Naamangan tueksi hallitukseen liittyivät simulaatioihin erikoistuneen Mevea Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Raimo Nikkilä, sekä teollisuuden urakointi- ja kunnossapitoalalla vaikuttavan Elcoline Groupin hallituksen puheenjohtajana toimiva Jere Räisänen.

Aikasempien yhteistyöprojektien myötä Nikkilä ja Räisänen vakuuttuivat yrityksemme potenttiaalista. Pyysimme uusia hallituksen jäseniämme kertomaan hiukan itsestään ja suhteestaan 3D Talon toimintaan.

Kuka olet ja missä yrityksessä vaikutat?

Raimo Nikkilä. Toimin simulointiohjelmia ja -tuotteita tarjoavan Mevea Oy:n myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen johtajana.

Mitä ovat työtehtäväsi?

Vastaan Mevea:n ohjelmisto- ja palvelumyynnin, liiketoiminnan kehityksen, sekä markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä myynti- ja markkinointitiimiemme kanssa.

Mitä annettavaa koet sinulla olevan 3D Talon toiminnalle?

Valmistavan teollisuuden kontaktiverkostojen ohella tarjoan kokemustani ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnasta, kasvuyrityksen kansainvälistymisestä, sekä yrityksen toimintastrategian luomisesta.

Kuka olet ja missä yrityksessä vaikutat?

Jere Räisänen, insinööri, EMBA ja kauppatieteiden kandi. Olen toinen Elcoline Groupin perustajajäsenistä ja toimin nykyisin tämän yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi vaikutan Savonia ammattikorkeakoulun hallituksessa jäsenenä ja Navitas Kehitys Oy:n hallituksen varapuheenjohtana.

Mitä ovat työtehtäväsi?

Toimin aktiivisena toimitusjohtajan sparraajana, tukijana ja kontaktiverkoston välittäjänä. Hallitustoimintani myötä olen mukana sopimassa yrityksen visiosta ja strategiasta, sekä valvomassa näiden onnistunutta toteutusta.

Mitä annettavaa koet sinulla olevan 3D Talon toiminnalle?

Olen ollut mukana vaikuttamassa toisen yrityksen kasvuun nollasta noin 200 henkeä työllistäväksi globaaliksi toimijaksi. Matkan varrella olen oppinut niin johtamisesta, strategiatyöstä, rahoituksesta, kuin kasvustakin. Näitä oppeja haluan nyt jakaa ja hyödyntää 3D Talon tarinassa ja vauhdittaa yrityksen kasvua kansainvälisillä markkinoilla.

3D Talolla kehittämämme teknologia tulee muuttamaan maailman.

Kuvassa vasemmalta oikealle: 3D Talon lakimies Mikko Jalkanen, myyntijohtaja Iiro Naamanka, hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen, hallituksen jäsen Raimo Nikkilä ja toimitusjohtaja Tatu Säisä

Lisätietoja hallituksesta ja sen toiminnasta

Tatu Säisä

tatu@3dtalo.fi

+358 44 343 0504

Jere Räisänen

jere.raisanen@elcoline.fi

+358 445 599 144