Bauma 2019 -messut käyntiin Saksassa – 3D Talon töitä esillä usealta näytteilleasettajalta

8.4.2019

Bauma on maailman tärkein rakennus- ja kaivosteollisuuden koneita esittelevä messu, joka järjestetään Saksan Münchenissä aikavälillä 8. -14.4. Paikalle saapuu yli 3,700 näytteilleasettajaa yli 60 maasta. Suomesta mukana on 56 näytteilleasettajaa. Messualue kattaa 614,000 neliömetriä, josta ulkoaluetta on reilut 400,000 neliötä ja loput mahdutetaan 18 halliin. Vieraita paikalle odotetaan noin 600,000. Lukujen valossa Bauma on myös maailman suurin myyntimessu. Saksan lisäksi Bauma järjestää erilliset messut myös Kiinassa, Venäjällä, sekä Afrikassa.

Uusia tuotteita ja virtuaalista esittelyä

Bauma on tärkeä tilaisuus myös meille, sillä näytteilleasettajina on kolme asiakasyritystämme: Junttan, Tecwill ja Metso

Kaikilta kolmelta yritykseltä julkaistaan Bauman yhteydessä uusia tuotteita, muun muassa Junttan esittelee uuden Z-series paalutus- ja porausalustansa, jonka muotoilusta ja virtuaalisesta prototyypistä 3D Talo on vastuussa. Lisäksi 3D Talo oli osaltaan toteuttamassa koneen modernia käyttöliittymää.

” 2,5 vuotta kestäneen muotoilutyön konkretisoituminen on esillä Baumassa. 3D Talon käsialaa on uusimman Junttanin lippulaivamallin muotoilu sisältä, sekä ulkoa. Kyseessä on myös ensimmäinen työkone, jonka suunnittelussa käytettiin Design Space -ohjelmistoamme, sekä virtuaalista prototyyppiä! Olemme enemmän kuin innoissamme, kun saamme nähdä, miten tämä kone otetaan vastaan!”

- Pauli Rissanen, Teollinen muotoilija, 3D Talo

Junttanille tehty muotoilutyö on myös ehdolla Kuopio Design Weekeillä vuoden muotoiluteko -tunnustuksen saajaksi.

Tecwilliltä betoniaseman virtuaaliesittely – Metsolta muun muassa uusi murskain

Muita töitä, joissa olemme olleet mukana ovat Tecwillin virtuaalisesti esittelemä ARCAMIX -betoniasema, johon toteutimme juurikin kyseisen virtuaaliesityksen Tecwillin omaa myyntiä silmällä pitäen, sekä Metson virtuaalinen esitys heidän uudesta murskaimestaan. Jos olet paikan päällä, niin käy tutustumassa näiden toimijoiden pisteisiin! Eräs Iiro Naamanka saattaa kävellä tonteilla vastaan.

Kerromme lisää messujen edetessä! Alta pääset tutustumaan tarkemmin asiakasyrityksiemme messusisältöihin.

Messuilla pääset tutustumaan Junttan:ille, Tecwill:ille ja Metso:lle tuottamiimme ratkaisuihin

Hyvää messua!