Virtuaalitodellisuutta käyttävä Design Space -suunnitteluohjelmisto julkaistiin – Suunnittelun uusi aikakausi on nyt täällä

7.3.2019

3D Talon kehittämä suunnitteluohjelmisto Design Space julkaistiin torstaina 21.2.2019 kaupalliseen levitykseen. Ohjelmistosta on ladattavissa ilmainen kokeiluversio, jonka avulla pääsee testaamaan ohjelmiston kaikkia ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekoa.

Design Space on suunniteltu tuomaan helpotusta erilaisia BIM-/CAD- suunnitteluohjelmistoja käyttävien arkeen tarjoamalla helpon ja intuitiivisen alustan viedä 3D- malleja virtuaalitodellisuuteen tarkasteltavaksi oikeassa mittakaavassa, reaaliajassa ja etänä.

Tämä puolestaan tarjoaa lisäarvoa, vähentää jälkityön määrää ja maksimoi tuotannon kustannustehokkuutta, minimoimalla suunnittelutyön ongelmat. Miksi miettiä, että onko jokin suunnitteluratkaisu toteutettavissa pyöritellen malleja tietokoneen näytöllä, kun asian voi todeta helpommin sukeltamalla virtuaalitodellisuuteen! Näin säästetään aikaa ja rahaa.

Suunnittelutyön lisäksi Design Spacen avulla visuaaliset ja vuorovaikutukselliset virtuaalimallit sopivat erinomaisesti niin markkinoinnin tarpeisiin, kuin vaikkapa työturvallisuuden parantamiseksi. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Lue lisää virtuaalitodellisuuden Design Space -suunnitteluohjelmistosta

3D Talon henkilöstö juhlistamassa Design Space -ohjelmiston julkaisua