TATU SÄISÄ ON 3D TALON UUSI TOIMITUSJOHTAJA

16.4.2018

Leppävirta Areena Oy:n toimitusjohtajana kolme vuotta toiminut Tatu Säisä aloittaa 3D Talo Finland Oy:n toimitusjohtajana 5.3.2018. Nykyinen toimitusjohtaja Iiro Naamanka siirtyy myyntijohtajan tehtäviin. Muun muassa Kuopion Beach Volley -tapahtumaa organisoinut Säisä on kokenut manageri ja palveluiden kehittäjä. Hän tulee toimimaan 3D Talolla kaupallisena toimitusjohtajana.

Virtuaalitodellisuuden, lisätyn todellisuuden ja 3D-skannauksen ohjelmistokehitykseen ja palveluihin erikoistunut 3D Talo tavoittelee tänä vuonna liikevaihdon kaksinkertaistamista. Kasvua 3D Talo hakee tehdas-, kone- ja rakennussuunnittelualoilta erityisesti kansainvälisillä markkinoilla.

”Kokeneena joukkuepelaajana Tatu sopii tähän porukkaan erinomaisesti. Liiketoimintamme on lähtenyt vahvaan kasvuun ja Tatu tuo omalla asenteellaan uutta potkua taloomme. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Tatun kanssa”, Iiro Naamanka kertoo.

”Aikani Vesileppis Areenalla oli erittäin hieno. Minulle kuitenkin tarjottiin uutta, mielenkiintoista haastetta, johon haluan tarttua. Olen pitkään seurannut 3D Talon toimintaa sivusta, ja heillä on sellainen tekemisen meininki ja innokkuus, mikä on tarttunut minuunkin. Yrityksellä on suuri kasvupotentiaali kansainvälisesti. He ovat jo nyt lyhyessä ajassa kehittäneet voimakkaasti skaalautuvia tuotteita. Haluan tehdä osuuteni niiden viemiseksi maailmalle”, Tatu Säisä kertoo.

3D Talo Finland Oy on perustettu vuonna 2016. Yritys työllistää jo noin 25 henkilöä.

Kuvassa 3D Talon toimitusjohtaja Tatu Säisä