3D Talon palvelu

Koulutus

Virtuaalinen koulutus mahdollistaa mukaansatempaavan ja elävän oppimiskokemuksen, joka tekee oppimisesta tehokkaampaa ja muistettavampaa.

_koulutus

Tehokkuus on nykyaikaisen kouluttamisen puuttuva kulmakivi

Koulutuksen digitalisointi taklaa puolestasi kouluttamisen laahaavat haasteet tarjoten entistä tehokkaamman tavan perehdyttää, seurata henkilöstösi ammattitaidon kehittymistä sekä samalla vaikkapa testata heidän osaamistaan näppärästi yhdessä verkkoympäristössä! Digitalisoinnin avulla säästät kustannustehokkaasti aikaasi, kun koulutukseen osallistuneet pääsevät kertaamaan mieltään askarruttavia asioita ketterästi yli verkon – missä ja milloin tahansa.

Taltioimme koulutuspäivänne, josta koostamme aihealueittain pilkotun koulutuspaketin ThingLink-verkkoympäristöön, lisäten mukaan tarpeisiinne räätälöityjä ajankohtaisia tietoiskuja ja syventävää infoa, jotka tehostavat oppimista ja auttavat sisäistämään uudet asiat nopeammin. Koulutuksen digitalisointi voidaan toteuttaa myös ilman erillistä koulutuspäivää, jolloin digitalisoimme tarvittavat materiaalit sovitusti ja koostamme materiaaleistanne tarpeisiinne räätälöidyn koulutuspaketin.
ThingLink-verkkoympäristössä näet mm.:

  • Kävijätiedot ja vastaukset
  • Kokonaisyritysten ja pisteiden määrän
  • Keskimääräisen suoritusajan
  • Suoritetut moduulit

Kouluttaja löytää jatkossa keskitetysti kaikkien koulutukseen osallistuneiden vastaukset samasta paikasta ja näkee mahdollisen lisäkoulutuksen tarpeen selkeästi ja yksilöllisesti. 

Yhtenäinen ja tasalaatuinen koulutus: koulutuksen digitalisointi ja koulutusmateriaalien keskittäminen ThingLink-palveluun mahdollistaa yhtenäisen ja tasalaatuisen sisällön kaikille koulutettaville, ajasta ja paikasta riippumatta. Näin ollen säästöjä syntyy niin kustannusten kuin resurssien osalta, kun kouluttajien työmäärä kevenee koulutuksen automatisoinnin myötä. 

Koulutuksen/perehdytyksen aihealueet jaotellaan lyhyempiin kokonaisuuksiin, jotka on selkeästi eroteltu toisistaan. Näin ollen koulutettavat löytävät täsmällisesti etsimänsä tiedon ilman, että he joutuvat kahlaamaan läpi yhtäjaksoisesti taltioitua luentoa.  

VR-koulutus on tehokas tapa parantaa taitoja ja tietämystä

Koulutuksen digitalisoinnin lisänä voidaan käyttää myös VR-laseja, mutta tämä mahdollisuus ei kuitenkaan ole digitalisoinnin edellytys. Tulevaisuudessa todellisuus ja virtuaalitodellisuus ovat lähempänä toisiaan. Siksi on tärkeää, että tuotetut oppimismateriaalit huomioivat myös tulevaisuuden oppijoita. Virtuaalitodellisuuden tarjoamat ratkaisut mahdollistavat mukaansatempaavan ja elävän oppimiskokemuksen, tehden oppimisesta tehokkaampaa ja muistettavampaa.

Säästöt ajassa ja rahassa: VR-koulutus vähentää tarvetta fyysisiin harjoituspaikkoihin ja kun koulutusympäristöt tuodaan ihmisten luo, on mahdollista säästää logistisissa kustannuksissa ja ajassa. 

Tehokkaampi käytännön harjoittelu: VR-koulutus tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ja tutkia moniulotteisesti erilaisia tilanteita ja ympäristöjä – turvallisesti ja ilman oikean elämän riskejä. Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä koulutusmalli on todentuntuinen ja kokonaisvaltainen oppimiskokemus, joka jää muistiin tehokkaammin ja auttaa asioiden sisäistämistä, kun ne kohdataan todellisessa työtilanteessa. 

Tehostetaan teidänkin koulutusmallit uudelle tasolle – ota yhteyttä!

_referenssi

Voimatel

Haaste
RATKAISU

Tutustu myös muihin palveluihimme