Pöyry - Teollisuuden ratkaisut

Design Space tehdassuunnittelu- ja kaivosprojekteissa

VR Teollisuudessa

Design Space

Tehdassuunnittelua virtuaalitodellisuudessa

”Käytämme Design Spacea mm. tehdassuunnittelu- ja kaivosprojekteissamme, koska virtuaalitodellisuus mahdollistaa mittasuhteiden hahmottamisen huomattavasti paremmin kuin pelkän 3D-mallin pyörittely näytöllä. Virtuaalitodellisuudessa on helppo liikkua, minkä lisäksi malliin voi tehdä merkintöjä, korjauksia ja kirjoittaa muistiinpanoja, jos jotain kohtaa mallista pitää vaikka muuttaa.

Yksi Design Spacen parhaista ominaisuuksista on ns. moninpeli. Sen avulla voimme koota insinöörien työt yhteen malliin ja tarkastella sitä virtuaalitodellisuudessa tiiminä samaan aikaan, vaikka olisimme eri puolilla Suomea. Tämä mahdollistaa paremman kokonaisuuden hahmottamisen ja mahdollisten virheiden paikantamisen. Voimme kutsua myös asiakkaamme mukaan, joten tuotteen avulla voi pitää etäpalavereita virtuaalitodellisuudessa.

Suurimmat Design Spacen tuomat lisäarvot omaan insinöörin työhöni ovat ehdottomasti ideoinnin helpottuminen sekä 3D-mallin mittasuhteiden täydellinen hahmottaminen virtuaalitodellisuuden avulla.”

- Mika Turunen - Mechanical Engineer, Pöyry Oyj

Kiinnostuitko virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä omassa suunnittelutyössäsi?

Lue lisää teollisuuden ratkaisuistamme, tai tutustu tarkemmin Design Space ohjelmistoomme

Ota yhteyttä

Palvelumme