Ponsse - Modernia linjastosuunnittelua

Mittavan tehdaslaajennuksen suunnitelmien tarkastelu virtuaalitodellisuudessa Design Space ohjelmiston välityksellä.

Virtuaalitodellisuus

Design Space

Osallistavaa tehdaslinjastosuunnittelua virtuaalitodellisuudessa

”Jos aiemmin tiirustimme suunnitelmaa neljän hehtaarin hallista 15.4’’ näytöltä, niin nyt Design Spacen avulla kävelemme suunnitelman sisällä virtuaalitodellisuudessa ja näemme hehtaarihallin todelliset mittasuhteet. Se on valtava etu, koska voimme todentaa kokonaisuuden aikaisessa vaiheessa, tehdä siihen välittömiä muutoksia ja välttyä näin kalliilta suunnitteluvirheiltä.

Design Spacen avulla saamme myös kaikki osapuolet ja sidosryhmät mukaan suunnitteluun, koska jokainen katsoo tiloja oman työtehtävänsä näkökulmasta. Yhteistarkastelulla poistamme suunnittelun sokeat pisteet.

Tulevaisuudessa tulemme käyttämään Design Spacea mm. henkilöstön perehdyttämiseen ja kouluttamiseen, jolloin uuteen työtehtävään siirtyminen on jouhevaa ja riskittömämpää. Kaikki ylimmästä johdosta työntekijöihin saakka ovat käyttäneet Design Spacea, joten sen peruskäyttö on helppoa kelle tahansa.

Suosittelen Design Spacea jokaiselle suunnittelutyötä tekevälle henkilölle, joka haluaa tehdä oman työnsä entistäkin paremmin.”

- Esa Penttinen - Tuotantopäällikkö, Ponsse Oyj

Kiinnostuitko virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä omassa suunnittelutyössäsi?

Lue lisää teollisuuden ratkaisuistamme, tai tutustu tarkemmin Design Space ohjelmistoomme

Ota yhteyttä

Palvelumme