Tarinoita Talon takaa

Elmo Makkonen - SM tason vesijettikuski, myyjä ja tapahtumatuottaja30.4.2019

Jatketaan työntekijöidemme esittelyjä! Vuorossa tällä kertaa myös melko tuore malli: Elmo Makkonen.

Elmo Makkonen, 3D Talo

Elmo Makkonen, Myyjä

Kuka olette, mistä tulette?

Olen Elmo Makkonen, 26 vuotias jokapaikanhöylä, jolta käytännössä puuttuu siviilielämä enemmän tai vähemmän työkiireiden takia! Koulutaustasta sen verran, että minulta löytyy takataskusta rakennusalan perustutkinto ja vähän aikaa niitä hommia tehtyäni ajauduin tapahtumatuotannon pariin, josta sitten olen enemmän tai vähemmän siirtynyt kaupallisen alan piiriin. Opiskelenkin nykyisin kansainvälisiä kauppatieteitä Estonian Business Schoolissa.

Korjataan vielä, että on minulla vähän vapaa-aikaakin. Sen käytän mielelläni vesijetillä kilpaa ajamiseen… ja töihin.

Tapahtuma-ala ja myyntityön yhdistäminen näin kesän korvilla vie varmasti aikaa?

Kieltämättä! Sesonki puskee päälle ja linnut visertävät. Varma festarikesän merkki!

Miten ajauduit mukaan 3D Talon toimintaan? Tapahtuma-alalta on jonkin verran matkaa teknologian pariin.

Olin mukana Sunsets-tapahtumassa, jossa tutustuin Tatu Säisään. Aloimme yhdessä miettiä, miten 3D Talon palveluita voisi hyödyntää tapahtumapuolella, sillä VR ja AR ovat myös kokemuspohjaisia teknologioita. Kävi ilmi, että Design Space oli kehityksessä ja haistoimme tässä potentiaalin. Alun projektiluontoisen työn jälkeen, huomasinkin olevani töissä 3D Talolla. Melkoinen siirtymä!

Mitä mieltä olet työskentelystä 3D Talolla? Onko huolia, murheita tai turhia toiveita?

No ei kyllä ole. Esimerkiksi työilmapiiri talolla on erinomainen! Lisäksi myytävät tuotteet ovat kiinnostavia, sekä tarpeeksi haastavia myydä. Pakko myös todeta, että tällaisessa porukassa kokee oikeasti olevansa hyvien puolella! Tarjoamme todellisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin ja se tuntuu hyvältä.

Lisäksi olen päässyt yhdistämään kaksi alaa, joita rakastan: Myynnin ja tapahtuma-alan. Olemme myös viemässä palveluitamme tapahtumakentälle, mutta tästä lisää syksymmällä!

Tässä siis Elmo Makkonen, SM tason vesijettikuski, myyjä ja tapahtumatuottaja. Hyviä hommia!