Tarinoita Talon takaa

Heikki Rissanen - Mä mietin ideoita, mä mietin kuvioita5.4.2019

Vuonna 2019 3D Talon henkilöstö -sivulta löytyy 38 kuvaa. 38 oman alansa ja elämänsä sankaria, joista jokaisen tarina ansaitsee tulla kerrotuksi.

Tarinoita onkin kerrottu muun muassa instagramissa, mutta kuten yleensä, niin jotain tapahtui ja homma unohtui muiden töiden alla.

Sivustollamme ylläpidetään erillistä ”uutiset” osiota, jonne julkaistaan virallisempaa sisältöä alamme ja yrityksemme edesottamuksista. Haluamme kuitenkin raottaa esirippua ja tarjota sinulle mahdollisuuden kurkistaa kulisseihin; Keitä me ollaan ja mitä me tehdään? Tämän takia jatkamme blogiamme myös uudistetuilla sivuillamme.

Toivotan antoisia lukuhetkiä blogimme parissa! Tervetuloa mukaan 3D Talon matkalle.

- Heikki Rissanen, 3D Talo

Kalustoesittely, osa 1

Heikki Rissanen, 3D Talo

Heikki Rissanen, Markkinoinnin assistentti

Saimme otettua Design Spacen julkaisun yhteydessä päivitetyt kuvat koko henkilöstöstä, joten aloittakaamme ”kalustoesittely” puhtaalta pöydältä. Ensimmäisenä esittelyssä on tuorein mallimme, Rissasen Heikki.

Heikki Rissanen on Kuopioon paluumuuttanut alkuperäissavolainen Kulttuurin ja taiteiden korkeakoulutettu (AMK). Hän valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulun Music and Media Management -koulutusohjelmasta jouluna 2016, josta siirtyi asumaan Mikkeliin.

Heikki on toiminut ennen siirtymistään 3D Talolle mm. Elisan myyjänä, tapahtuma-alalla ja piipahtanut lyhyesti helsinkiläisellä ohjelmatoimistolla tuotannon ja viestinnän tehtävissä. Intohimoikseen Heikki laskee laadukkaan musiikin, hyvät tarinat ja vielä paremmat oluet.

Mitä kuuluu Heikki?

Hyvää kuuluu! Kevätväsymys on selätetty ja energiaa riittää mm. äänityshommiin. Aivan parasta!

Mitä teet 3D Talolla?

Käyntikortissa lukee markkinointi- ja viestintäassistentti. Tämä toimi pitää sisällään asioita todella laajalla skaalalla; aina uutisoinnista sosiaalisen median raportointiin ja markkinoinnin koordinointiin. Kuten eräs suomalainen rytmiorkesteri laulaa: Mä mietin ideoita, mä mietin kuvioita.

Miten päädyit 3D Talolle?

Se onkin pitkä tarina. Tunnen Tuomas Hirvosen jo lapsuudesta ja olen päässyt seuraamaan hänen edesottamuksiaan 3D Talon myyjänä ja myöhemmin avainasiakas päällikkönä. Lokakuussa 2018 olimme Jyväskylän yössä, kun voivottelin, että haluaisin päästä vähän erilaisempiin hommiin, mitä olin viimevuodet myyjänä tehnyt. Ambitiot olivat enemmän ajatustyön ja markkinoinnin puolella. Halusin jättää jälkeni maailmaan tavalla tai toisella. Hirvonen kuunteli ja totesi, että otapa yhteys Naamangan Iiroon.

Oliko se sitten siinä? Avautuiko ura 3D Talolla?

No ei heti. Aikaa kului ja viimein mailiin kilahti hyvin ympäripyöreä kutsu tulla käymään toimistolla jutustelemassa. Saavuin paikalle ja kävi ilmi, että olivat unohtaneet vastata! Paikalla oli Tatu Säisä ja Iiro. Osoittautuivat tolkun immeisiksi, yhteisymmärrys saavutettiin ja työt pääsin aloittamaan helmikuun puolella.

Minkälaisena näet 3D Talon tulevaisuuden?

Design Space julkaistiin melko lailla samoihin aikoihin, kun tulin taloon. Näen siinä tuotteen, jolla on rajaton potentiaali, kunhan se saadaan vaan realisoitua ja tuotteistettua järkevästi. Lisäksi AR ja VR jatkavat vahvaa tuloaan ja koen teknologian olevan pikkuhiljaa valmis niiden täysmääräiseen hyödyntämiseen. Elämme hyvin jänniä aikoja!

Loppusanoja?

”Pörröillään!” – Mikko Kalliola, Aava & Bang