Virtuaali- ja lisätty todellisuus, sekä skannaus- ja mittauspalvelut

Virtuaali- ja lisätty todellisuus, sekä skannaus- ja mittauspalvelut

Olemme teknologinen edelläkävijä ja yrityksesi teknologiakumppani. Mitkä käyttämistämme teknologioista kehittäisivät sinun liiketoimintaasi?

Ota yhteyttä

Palvelumme

Laaja keinovalikoima - monipuolisimmat ratkaisut.

Uusia teknologisia innovaatioita ja laitteita julkaistaan yhtenään. Mitä tarkoittaa virtuaalitodellisuus ja miten se eroaa lisätystä todellisuudesta? Miten käyttämämme skannaus- ja mittauspalveluiden eri muodot - fotogrammetria, laserkeilaus ja 360 -kuvaus, eroavat toisistaan? Lue käytössämme olevista teknologioista ja laitteistosta alhaalta.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä! Asiantuntijamme keskustelevat mielellään aiheista ja auttavat sinua löytämään liiketoimintaasi kehittävät ratkaisut.

Virtuaalitodellisuus

VR, eli virtuaalitodellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Siirry vaivatta realistiseen kolmiulotteiseen maailmaan ja tarkastele luomiamme tiloja, tai tuotteitasi todellisuutta vastaavassa mittakaavassa - sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

360 asteinen kuvaus

Taltioimme ympäristösi kevyesti ja tuotantotehokkaasti 360 asteisien kuvien, tai videoiden, muotoon vaivatta mitä erillaisimmilla laitteilla tarkasteltaviksi.

Lue lisää

Kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja jo toista sataa toteutettua ratkaisua

Katso ketkä kaikki ovat teknologioistamme jo hyötyneet, tai tutustu tarjoamiimme palveluihin.

Asiakkaamme

Palvelumme