VR- ja AR-ratkaisuja

Teknologiat

Opi käytettävissämme olevista teknologioista ja näe, kuinka nämä teknologiat kehittäisivät liiketoimintaasi.

_01

Virtuaalitodellisuus

Viimevuosina virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen on saanut uuden ulottuvuuden virtuaalilasien huiman kehityksen myötä. Päähän puettava stereokuvaa välittävä silmikko seuraa pään liikkeitä, jolloin käyttäjän on mahdollista saavuttaa voimakas immersio. Lisäksi VR-lasien avulla käyttäjä hahmottaa 3D-maailman mittasuhteet paremmin kuin perinteistä näyttötekniikkaa käyttämällä.​

_02

Reality Capture

Reality Capture tekniikalla tallennetaan ympäristöjä, rakennuksia ja esineitä kolmiuloitteeseen digitaaliseen muotoon. Skannauksessa voidaan käyttää joko laserkeilaimia tai fotogrammetriaa. Aineistoa voidaan hyödyntää ja jatkojalostaa suunnittelussa, virtuaalitodellisuudessa ja visualisoinneissa.

_03

360-kuvaus

360-kuvauksella tarkoitetaan still tai video-kuvaa, joka on otettu panoraamakuvana ja ulottuu ympäri 360 astetta.

_04

Design Space

3D Talon asiakkaiden kanssa yhdessä suunniteltu ja talon sisällä ohjelmoitu Design Space -ohjelmisto mahdollistaa erilaisten 3D-suunnitelmien katselmoinnin ja jatkokehityksen virtuaalitodellisuudessa. Ohjelmisto tarjoaa mahdollisuuden katselmoida suunnitelmia Collaborate-tilassa verkon yli myös suoraan verkkoselaimella, VR-laseilla tai ilman.

_05

ThingLink

Tutustu palveluihimme