Virtuaalitodellisuus ja teollisuuden palvelut, sekä ratkaisut

Virtuaalitodellisuus ja teollisuuden palvelut, sekä ratkaisut

Virtuaalitodellisuus tuo lisää mahdollisuuksia teolliseen ympäristöön, esimerkiksi tehdas- ja laitossuunnittelun osalta.

Siirrämme koko teollisuuden ympäristösi vaivatta suunnittelumalleista virtuaalitodellisuuteen. Teemme myös koko tehdasalueen kokoisia skannauksia laserkeilauksen ja fotogrammetrian avulla, joten saamme tuotua koko tehtaan mittatarkasti virtuaalitodellisuuteen, vaikkei siitä olisi olemassa aiempia 3D-malleja. Palveluihimme sisältyy myös aineiston jatkojalostaminen sellaiseksi, että se täyttää juuri sinun laatuvaatimuksesi.

Ota yhteyttä

Referenssimme

Mitä kaikkea virtuaalitodellisuus mahdollistaa tehdas- ja laitossuunnittelussa?

Virtuaalitodellisuuden avulla vahvistat tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta, koska pystyt tekemään hyvin matalan kynnyksen testejä siitä, miten tuotantolinjaa voisi parantaa. Tarjoamme tätä käyttötarkoitusta varten Design Space -ohjelmistoa. Voit siirrellä useiden tuhansien kilojen koneita nappia painamalla, jolloin tuotantolinjan testaaminen on nopeaa. Samalla pidät huolen työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat tuotteesi kehityksen laajimmalla mahdollisella, mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Ota meihin yhteyttä ja ratkaisemme yhdessä teolliset haasteesi.

Ota yhteyttä

Virtuaalitodellisuuden tehdaskloonit

Replikoimme jo olemassa olevat, tai suunnitteilla olevat tehdasympäristösi virtuaalitodellisuuteen. Koe näin linjastosuunnitelmasi realistisessa kolmiulotteisessa ympäristössä ennen muutosten toteuttamista. Varmista suunnitelmiesi toimivuus, ergonomia ja työturvallisuus tai kerää arvokasta käyttäjäpalautetta sidosryhmiesi välillä.

Lisäarvoa luomme yhdistämällä virtuaalisen malliin tehdasympäristösi dokumentinhallintajärjestelmät sekä reaaliaikaisen IoT-datan järjestelmiesi toiminnan seuraamiseksi. Tarkastele tehtaasi toimintaa realistisessa ympäristössä sijainnistasi riippumatta.

Lue esimerkistä

Virtuaalitodellisuuden simulaattorit

VR-simulaattoreiden avulla teet uuden laitteiston käyttöönotosta ja henkilöstön koulutuksesta tehokasta ja turvallista. Virtuaalitodellisuuteen mallinnetut simulaattorit on varustettu todellisin fysiikoin, joten ne mahdollistavat kalliimmankin kaluston käytön ilman todellisia käyttökuluja. Virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvilla virheillä kaluston käyttämisen opettelun yhteydessä ei myöskään ole minkäänlaisia seuraamuksia. Simulaattorit rakennamme virtuaalitodellisuuteen ottamalla oikeasta ohjauskalustostanne kaapatun syötteen simulaatioomme. Näin realistinen käyttökokemus on taattu.

Älykkäät ohjekirjat

Siirrämme paperiset ohjekirjasi, manuaalisi ja huolto- sekä toimenpideohjeesi yhtenäiseen digitaaliseen tietokantaan. Luo loppukäyttäjillesi selkeä ohjeisto automatisoidun lisätyn todellisuuden aplikaation, web-sivuston, tai virtuaalitodellisuuden oppimisympäristön avustuksella.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää. Voit myös tustustua referensseihimme, tai katsoa alta muut palvelumme.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Muut palvelumme

Tilasuunnittelu ja rakennushankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpommin ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa tärkeää on kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space sovelluksellamme.

Lue lisää

Virtuaali-avusteinen muotoilu ja tuotekehitys

Kokeneet teolliset muotoilijamme hyödyntävät työssään täysin uudenlaisia digitaalisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttaakseen. Suunnittelemme tuotteesi ulkoasun, tai rakennamme prototyyppisi virtuaaliseen muotoon.

Lue lisää

Virtuaalinen markkinointi, viestintä ja elämystuotanto

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalitodellisuudella ja lisätyllä todellisuudella.

Lue lisää