Virtuaalitodellisuuden ratkaisut tehdassuunnittelussa ja teollisuudessa

Virtuaalisen todellisuuden ratkaisut teollisuudessa

Siirrämme teollisuuden ympäristösi vaivatta suunnittelumalleista, tai oikean maailman referensseistä realistiseen kolmiulotteiseen virtuaalitodellisuuteen.

Ota yhteyttä

Referenssimme

Teollisuuden ratkaisut virtuaalitodellisuudessa

Vahvista tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat tuotteesi kehityksen laajimmalla mahdollisella mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Ota meihin yhteyttä ja ratkaisemme yhdessä teolliset haasteesi.

Ota yhteyttä

Virtuaalitodellisuuden tehdaskloonit

Replikoimme jo olemassa olevat, tai suunnitteilla olevat tehdasympäristösi virtuaalitodellisuuteen. Koe näin linjastosuunnitelmasi realistisessa kolmiulotteisessa ympäristössä ennen muutosten toteuttamista. Varmista suunnitelmiesi toimivuus, ergonomia ja työturvallisuus tai kerää arvokasta käyttäjäpalautetta sidosryhmiesi välillä.

Lisäarvoa luomme yhdistämällä tehdasympäristösi virtuaalisen mallin reaaliaikaiseen IoT -dataan järjestelmiesi toiminnan seuraamiseksi. Tarkastele tehtaasi toimintaa realistisessa ympäristössä sijainnistasi riippumatta.

Lue esimerkistä

Virtuaalitodellisuuden simulaattorit

Uuden laitteiston käyttöönotosta ja henkilöstön koulutuksesta teet tehokasta ja turvallista VR simulaattoreiden avustuksella. Todellisin fysiikoin varustetut simulaattorit mahdollistavat kalliimmankin kaluston käytön kustannustehokkaasti virtuaalisessa ympäristössä. Siirrämme oikeasta ohjauskalustosta kaapatun syötteen simulaatioomme realistisen käyttökokemuksen takaamiseksi.

Älykäs ohjekirja

Siirrämme paperiset ohjekirjasi, manuaalisi ja huolto- sekä toimenpideohjeesi yhtenäiseen digitaaliseen tietokantaan. Luo loppukäyttäjillesi selkeä ohjeisto automatisoidun lisätyn todellisuuden aplikaation, web-sivuston, tai virtuaalitodellisuuden oppimisympäristön avustuksella.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää, tustustu referensseihimme, tai katso alta muut palvelumme.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Muut palvelumme

Tilasuunnittelu ja rakennushankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpommin ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa tärkeää on kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space sovelluksellamme.

Lue lisää

VR-avusteinen muotoilu ja tuotekehitys

Kokeneet teolliset muotoilijamme hyödyntävät työssään täysin uudenlaisia digitaalisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttaakseen. Suunnittelemme tuotteesi ulkoasun, tai rakennamme prototyyppisi virtuaaliseen muotoon.

Lue lisää

VR Markkinointi, viestintä ja elämystuotanto

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalisella ja lisätyllä todellisuudella.

Lue lisää