Virtuaalitodellisuuden tilasuunnittelu ja aluekehitys

Räätälöidyt virtuaaliset ympäristö- ja rakennushankkeen ratkaisumme takaavat suunnittelullesi parhaat mahdolliset eväät.

Ota yhteyttä

Design Space

Aluekehityshankkeiden ja yksittäisien kohteiden visualisointi virtuaalitodellisuudessa

Rakennus- ja aluekehityshankkeiden suunnitelmasi hahmotat parhaiten virtuaalitodellisuudessa. Me viemme suunnitteluaineistosi mittakaavassaan interaktiiviseen virtuaalitodellisuuden ympäristöön parhaan mahollisen lopputuloksesi takaamiseksi.

Ota yhteyttä

Aluekehityshankkeet

Visualisoimme kaupunki- ja aluekehityshankkeesi virtuaalitodellisuuteen jo suunnittelutyösi alkumetreiltä. Toteutamme suunnittelemastasi kehityshankkeesta kokonaisia virtuaalitodellisuuden ympäristöjä yhteistyössä arkkitehtiesi ja kaavoitussuunnittelijoidesi kanssa. Näin pääset kokemaan suunnitelmasi toimivuuden niin katutasolta, kuin kokonaisuudessaankin jo hyvissä ajoin.

Tarjoamme näin sidosryhmillesi mahdollisuuden kokea ympäristösi ja vaikuttaa suunnitelmasi lopputulokseen. Pidämme virtuaalisen aluekehityshankkeesi prototyypin ajantasalla ja viemme näin yhdessä projektisi parhaaseen mahdolliseen lopputulokseensa.

VR avusteinen tilasuunnittelu

Viemme arkkitehtien suunnittelumallit virtuaalitodellisuuteen tilojen hahmottamisen helpottamiseksi. Näin loppukäyttäjät pääsevät testaamaan tilasi toimivuutta hyvissä ajoin ja vaikuttamaan ratkaisujesi toimivuuteen. Mahdollistamme näin kattavan palautteen keruun ja tarjoamme yleisölle mahdollisuudeen vaikuttaa tilojen lopputulokseen konkreettisella tasolla.

Hyödyn maksimoimiseksi mahdollistamme tilojen suoran muokkaamisen virtuaalitodellisuuden ympäristössäsi. Näin kerätty palaute saadaan välitettyä 3D mallina suoraan takaisin suunnittelijan pöydälle.

Lue esimerkistä

360 asteinen tilaesittely

Tuotamme rakentamattomasta kohteestasi hiotun esittelykierroksen ennakkomarkkinointisi tueksi, tai taltioimme jo rakentamasi kohteet 360 asteisen kiertokäynnin muodossa. Näin viemme oikeat, suunnitelemasi, tai virtuaalitodellisuuteen siirtämämme ympäristösi kevyesti esiteltävään muotoon mobiililaitteillakin tarkasteltavaksi.

Lue esimerkistä

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää, tustustu referensseihimme, tai katso alta muut palvelumme.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Muut palvelumme

Tehdassuunnittelu
ja teollisuus

Vahvista tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat kehityksesi laajimmalla mahdollisella mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Lue lisää

VR-avusteinen muotoilu ja tuotekehitys

Kokeneet teolliset muotoilijamme hyödyntävät työssään täysin uudenlaisia digitaalisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttaakseen. Suunnittelemme tuotteesi ulkoasun, tai rakennamme prototyyppisi virtuaaliseen muotoon.

Lue lisää

VR Markkinointi, viestintä ja elämystuotanto

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalisella ja lisätyllä todellisuudella.

Lue lisää