Teollinen muotoilu, suunnittelu ja tuotekehitys
virtuaalitodellisuudessa

Teollisen muotoilun ja XR-teknologioiden ammattilaisina hyödynnämme uusinta VR-, AR- ja MR-teknologiaa teollisessa muotoilussa ja tuotekehityksessä.

Ota yhteyttä

Design Space

Virtuaaliset prototyypit osana työkoneiden suunnittelua ja muotoilua

Virtuaalinen prototyyppi on kannattavin tie varmuuteen. Hyödyntämällä virtuaalitodellisuutta suunnittelussasi säästät resursseja, sekä varmennat suunnitelmasi toimivuuden.

Tee näkyvyys- ja törmäystarkastelu, sekä varmenna huolto ja käytettävyys virtuaalisesti ennen kuin yhtäkään fyysistä prototyyppiä tai konetta on rakennettu. Virtuaali-avusteinen muotoilu takaa sen, että kaikki näkevät mitä tuleman pitää.

Ota yhteyttä kokeneisiin teollisiin muotoilijoihimme ja katsotaan yhdessä paras ratkaisu sinun liiketoimintasi kehittämiselle tuotekehityksen, sekä käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelun keinoin.

Ota yhteyttä

Tuotekehitys virtuaalitodellisuudessa

Moderni tuotekehitys hyödyntää tehokkaasti virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia osana tuotesuunnitteluprosessia. Virtuaalitodellisuuden ja Design Spacen -ohjelmistomme mahdollistaa suunnittelutyön siirtämisen kolmiulotteiseen virtuaalitodellisuuden ympäristöön.

Virtuaalitodellisuudessa tuotteesi käytettävyyttä, ergonomiaa ja turvallisuutta päästään testaamaan realistisessa simuloidussa todellisuudessa. Huomaa ja korjaa mahdolliset suunnitteluvirheet ja viesti tehokkaammin kehitystiimin kesken.

Virtuaalitodellisuus ja XR-teknologiat mahdollistaa meille täysin uudenlaisen tavan toteuttaa muotoiluamme ja takaa sinulle ennennäkemättömät työkalut tuotekehityshankkeeseesi.

Lue esimerkistä

Käyttöliittymäsuunnittelu ja käyttökokemussuunnittelu

Teollisen muotoilun ja ohjelmistokehityksen kokemuksemme myötä ymmärrämme toimivan käyttöliittymän tarpeen. Toteutamme tuotteesi, palvelusi, tai ohjelmistosi käyttöliittymästä parhaan mahdollisen suunnitelman, sekä graafisen suunnittelun ja ohjelmoinnin ammattilaisina toteutamme käyttöliittymän puolestasi prototyypistä valmiiksi tuotteeksi.

Käyttökokemussuunnittelussa hyödynnämme laajaa osaamistamme teollisessa muotoilussa ja varmistamme, että lopputuote tai todellisuus ei yllätä sinua, tiimiäsi tai asiakastasi enää koskaan.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää, tustustu referensseihimme, katso alta muut palvelumme, tai lataa muotoiluesitteemme tästä.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Muut palvelumme

Virtuaalitodellisuus
ja teollisuuden palvelut

Vahvista tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat kehityksesi laajimmalla mahdollisella mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Lue lisää

Tilasuunnittelu ja aluehankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpommin ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa tärkeää on kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space sovelluksellamme.

Lue lisää

Markkinointi, viestintä ja elämystuotanto virtuaalitodellisuudessa

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalisella ja lisätyllä todellisuudella.

Lue lisää