VR avusteinen
tuotekehitys ja muotoilu

Teollisen muotoilun ja XR teknologioiden ammattilaisina valjastamme täysin uudenlaiset työkalumme suunnitteluhankkeesi avuksi.

Ota yhteyttä

Design Space

Täysin virtuaaliset prototyypit ja perinteinen teollinen muotoilu

Kokeneet teolliset muotoilijamme tarjoavat huippuluokan ratkaisuja tuote-, ajoneuvo-, käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelussa. Virtuaalisen- ja lisätyn todellisuuden osaamisemme myötä tuotamme prototyyppimme kustannustehokkaasti virtuaalisissa ympäristöissä ja yhdistämme nämä perinteisimpiinkin työtapoihin.

Ota yhteyttä

VR avusteinen tuotekehitys

Virtuaalitodellisuuden ja virtuaalisen suunnitteluohjelmistomme Design Spacen myötä jatkamme suunnittelutyötä luontevasti kolmiulotteisessa virtuaalisessa ympäristössä. Näin tuotteesi käytettävyyttä, ergonomiaa ja turvallisuutta päästään testaamaan realistisessa simuloidussa todellisuudessa. Tämä virtuaalinen osaamisemme mahdollistaa meille täysin uudenlaisen tavan toteuttaa muotoiluamme ja takaa sinulle ennennäkemättömän työkalun tuotekehityshankkeeseesi.

Lue esimerkistä

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teollisen muotoilun ja ohjelmistokehityksen kokemuksemme myötä ymmärrämme käyttöliittymien toimivuuden tärkeyden. Toteutamme tuotteesi, palvelusi, tai ohjelmistosi käyttöliittymästä parhaan mahdollisen suunnitelman projektisi tueksi, tai tuotamme graafisen suunnittelun ja ohjelmoinnin ammattilaisina käyttöliittymän puolestasi.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää, tustustu referensseihimme, katso alta muut palvelumme, tai lataa muotoiluesitteemme tästä.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Muut palvelumme

Tehdassuunnittelu
ja teollisuus

Vahvista tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat kehityksesi laajimmalla mahdollisella mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Lue lisää

Tilasuunnittelu ja rakennushankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpommin ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa tärkeää on kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space sovelluksellamme.

Lue lisää

VR Markkinointi, viestintä ja elämystuotanto

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalisella ja lisätyllä todellisuudella.

Lue lisää