Virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuuden ympäristö realistisesti simuloiduilla fysiikoilla ja immersiivisillä visuaaleilla on jo itsessään mieleenpainuva kokemus, mutta kun mukaan tuodaan oikean maailman suunnitelmat ja mallit, saavutetaan täysin uusi taso.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Korkeatasoiset virtuaalitodellisuuden ratkaisut teollisuuden haastaviin tarpeisiin

Virtuaalitodellisuus herättää suunnitelmasi eloon ja pääset tarkastelemaan sekä pienimpiä yksityiskohtia, että suurimpia kokonaisuuksia oikeassa mittakaavassa ja haluamastasi kuvakulmasta.

Mahdollisuudet virtuaalitodellisuuden hyödyntämiselle ovat käytännössä rajattomat, minkä lisäksi se on todella kustannustehokas tapa kehittää liiketoimintaasi niin suunnittelun, koulutuksen tai vaikkapa viestinnän osalta - alaan katsomatta.

Olemme listanneet alle muutamia käytössämme olevia virtuaalitodellisuuden laitteistoja. Suurin osa nykyisistä VR-laitteistoista tarvitsee parikseen tietokoneen, jonka kokoonpanoa suunniteltaessa osaajamme auttavat mielellään.

HTC Vive

Jopa 20 neliömetrin kokoisella alueella liikkeitäsi seuraava tarkka virtuaalitodellisuuden leikkikenttä. Pääsi liikkeitä ja askeleitasi seuraava kolmiulotteinen virtuaalitodellisuus vie sinut täysin immersiivisesti luomiimme maailmoihin.

  Kolmiulotteinen todellisen mittakaavan simulaatio

  Realistinen ja liikkeitäsi seuraava interaktio

  Kokonaisvaltainen audiovisuaalinen kokemus

HTC Vive Pro

Uuden sukupolven Vive visiirit tarkemmalla näyttötarkkuudella ja langattoman vastaanottimen mahdollisuudella. Kiinteiden kuulokkeiden ja tarkemman kuvan myötä ei virtuaalitodellisuus ole koskaan ollut immersiivisempää.

  Uuden sukupolven virtuaalitodellisuuslasit paremmalla näyttötarkkuudella

  Mahdollisuus langattomaan vastaanottimeen

Windows Mixed Reality

Windowsin sekoitetun todellisuuden virtuaalitodellisuuslaseilla tuomme virtuaalitodellisuuden vaivatta luoksesi. Laitteisto ei vaadi erikoisempaa käyttöönottoa ja on näin hetkessä valmis näyttämään suunnitelmasi kaikessa komeudessaan.

  Plug and play käyttöönotto

Käytössämme uusin teknologia

Ota meihin yhteyttä, niin tuotetaan sinun liiketoimintaasi kehittävä ratkaisu. Tutustu tarjoamiimme palveluihin, tai katso muut käytössämme olevat teknologiat.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

360 asteinen kuvaus

Taltioimme ympäristösi kevyesti ja tuotantotehokkaasti 360 asteisien kuvien, tai videoiden, muotoon vaivatta mitä erillaisimmilla laitteilla tarkasteltaviksi.

Lue lisää

Satoja onnistuneita projekteja - Tuhansia tyytyväisiä loppukäyttäjiä

Valjastetaan virtuaalitodellisuus sinun liiketoimintasi kehittämiseen! Katso myös virtuaalitodellisuutta hyödyntävät asiakkaamme.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme