Virtuaalitodellisuus
Virtual Reality

Realistinen mallinnettu ja simuloitu liikkeitäsi mukaileva todellisuus.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Korkeatasoiset virtuaaliset tuote-esittelyt ja reaaliaikainen grafiikka

VR, eli mallinnettu ja simuloitu todellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Viemme niin todelliset kohteesi, kuin villeimmätkin kuvitteelliset maailmat interaktiiviseen todellisuuteen kaikkine rakenteineen ja ympäristöineen. Virtuaalitodellisuuden avulla herätämme suunnitelmasi eloon ja sovellamme näitä mitä luovimpiin käyttötarkoituksiin.

Katso alta tarkemmin käytössämme olevat virtuaalitodellisuuden laitteistot ja näiden väliset erot. Mitkä laseista sopisivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi?

HTC Vive

Jopa 20 neliömetrin kokoisella alueella liikkeitäsi seuraava tarkka virtuaalitodellisuuden leikkikenttä. Pääsi liikkeitä ja askeleitasi seuraava kolmiulotteinen virtuaalitodellisuus vie sinut täysin immersiivisesti luomiimme maailmoihin.

  Kolmiulotteinen todellisen mittakaavan simulaatio

  Realistinen ja liikkeitäsi seuraava interaktio

  Kokonaisvaltainen audiovisuaalinen kokemus

HTC Vive Pro

Uuden sukupolven Vive visiirit tarkemmalla näyttötarkkuudella ja langattoman vastaanottimen mahdollisuudella. Kiinteiden kuulokkeiden ja tarkemman kuvan myötä ei virtuaalitodellisuus ole koskaan ollut immersiivisempää.

  Uuden sukupolven virtuaalitodellisuuslasit paremmalla näyttötarkkuudella

  Mahdollisuus langattomaan vastaanottimeen

Windows Mixed Reality

Windowsin sekoitetun todellisuuden virtuaalitodellisuuslaseilla tuomme virtuaalitodellisuuden vaivatta luoksesi. Laitteisto ei vaadi erikoisempaa käyttöönottoa ja on näin hetkessä valmis näyttämään suunnitelmasi kaikessa komeudessaan.

  Plug and play käyttöönotto

Käytössämme uusin teknologia

Ota meihin yhteyttä, tutustu tarjoamiimme palveluihin toimialoittain, tai katso muut käytössämme olevat teknologiat.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

360 asteinen kuvaus

Taltioimme ympäristösi kevyesti ja tuotantotehokkaasti 360 asteisien kuvien, tai videoiden, muotoon vaivatta mitä erillaisimmilla laitteilla tarkasteltaviksi.

Lue lisää

Kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja jo toista sataa toteutettua ratkaisua

Valjastetaan virtuaalitodellisuus sinun tarpeisiisi. Ota meihin yhteyttä tai katso ketkä muut ovat jo osaamisestamme hyötyneet.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme