Virtuaalitodellisuus markkinoinnin, viestinnän ja elämystuotannon kehittäjänä

Virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden ratkaisujemme myötä viestisi menee perille. Tehosta kommunikaatiota, visualisoi laajatkin kokonaisuudet tai herätä henkiin menneen ajan muistot.

Ota yhteyttä

Design Space

Korkeatasoiset virtuaaliset tuote-esittelyt ja reaaliaikainen grafiikka

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalitodellisuudessa.

Miten virtuaalinen ja lisätty todellisuus auttaisivat sinua erottumaan kilpailijoistasi?

Ota yhteyttä

Virtuaalinen tuote-esittely, visualisointi ja 3D mallinnus

Esittele yksittäisiä tuotteitasi, tai vaikka kokonaisia tuotekokonaisuuksia vaivatta virtuaalitodellisuuden ympäristössä. Viet näin raskaammatkin esineet helposti paikasta toiseen logistiikasta välittämättä. Vaihtoehtoisesti kykenemme siirtämään katalogisi reaaliajassa tarkasteltaviksi 3D malleiksi mitä erillaisimpiin ympäristöihin.

Lisätyn todellisuuden tuote-esittely

Miltä suunnittelemasi tuote näyttäisi realistisessa ympäristössään - Lisätyn todellisuuden avulla tuomme tuotteesi eloon lisäten oikean maailman ympäristöihin virtuaalisia esineitä, tai tuotteisiisi tarkentavaa informaatiota. Erinäisten näyttölaitteiden kautta kykenemme lisäämään todellisuuteesi informaatiota kokonaisista objekteista tarkasteltavan kohteen toimintaan, tai sisältöön, liittyvistä tekijöistä. Tarkastele näin kaksiulotteisia tietojasi kolmiulotteisessa maailmassa, tai yhdistä vaikka laitteidesi IoT data reaaliajassa seurattavaan palveluumme.

Lisätty todellisuus

Historiallinen mallintaminen

Herätämme menneen jälleen henkiin virtuaalitodellisuuden ratkaisuillamme. Teknologioidemme avulla rakennamme nämä menneet maailmat jälleen koettaviksi. Arkistomateriaalien, historiallisen tutkimuksen ja aikalaiskertomusten pohjalta toteutetut ympäristöt avaavat käyttäjälleen mahdollisuuden kokea historialliset tapahtumat ja alueet omakohtaisesti.

Lue esimerkistä

Pelillistetty markkinointi

Palveluidesi, tapahtumiesi ja toimintasi esittely hoituu mieleenpainuvasti pelillistettyjen ratkaisujemme myötä. Osallistavan virtuaalitodellisuuden kokemuksen myötä kohdeyleisösi pääsee kokemaan tarjontaasi sijainnista ja esiteltävän kokonaisuuden haasteista riippumatta. Esittelit sitten elämyksellisiä palveluitasi, tai kaipaat tuotteellesi mieleenpainuvaa markkinointitempausta, tavoitat kohdeyleisösi mielenkiinnon virtuaalitodellisuuden pelillistettyjen markkinointikokonaisuuksien muodossa.

Lue esimerkistä

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää, tustustu referensseihimme, tai katso alta muut palvelumme.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Muut palvelumme

Tehdassuunnittelu
ja teollisuus

Vahvista tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat kehityksesi laajimmalla mahdollisella mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Lue lisää

Tilasuunnittelu ja rakennushankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpommin ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa tärkeää on kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space sovelluksellamme.

Lue lisää

VR-avusteinen muotoilu ja tuotekehitys

Kokeneet teolliset muotoilijamme hyödyntävät työssään täysin uudenlaisia digitaalisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttaakseen. Suunnittelemme tuotteesi ulkoasun, tai rakennamme prototyyppisi virtuaaliseen muotoon.

Lue lisää