Mistä kaikki alkoi

3D Talon historia

3D Talo sai alkunsa, kun neljä kuopiolaista startup-yritystä päätti tuottaa virtuaali­todellisuus­ratkaisuja ja visualisointeja teollisuuteen.

3D Talon omistajat

3D Talon omistajat tapasivat ensimmäisen kerran Kasvu Open startup-tapahtumassa kilpailijoina vuonna 2015.

Tämä johti vapaamuotoiseen aivoriiheen, jossa keskusteltiin yhteistyömahdollisuuksista avoimen kilpailun sijaan.

Pian kävi selväksi, että meillä kaikilla oli samanlainen näkemys virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden tekniikoiden luomista mahdollisuuksista. Oli selvää, että tällä nousevalla tekniikalla olisi pysyvä vaikutus maailmaan ja se voisi ratkaista lukuisia ongelmia 3D-pohjaisissa prosesseissa.

Pohdimme yhdessä ideoita, jotka palvelisivat olemassa olevaa asiakaskuntaamme. Idea yhteisyrityksestä syntyi ja 3D Talon perustaminen alkoi. Kesän 2016 loppuun mennessä monien arvokeskustelujen ja yhteisten pyrkimysten jälkeen luotiin 3D Talo Finlandin perusta ja yhteinen visio. Hetkessä unelmasta tuli totta, ja kymmenen ammattilaisen tiimillä saimme ensimmäiset sijoittajat asiamme taakse. 

 

Merkittäviä kumppanuuksia ja ensimmäiset projektit

Merkittävien kumppanuuksien ja ensimmäisten projektiemme myötä aloimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita. Mikä tärkeintä, pystyimme tuomaan pöytään laaja-alaisen teknologisen ymmärryksen sekä substanssiosaamisemme ja auttamaan asiakaskuntaamme saavuttamaan konkreettisia tavoitteita omilla aloillaan. 

Saimme ensimmäistä kertaa todellista palautetta siitä, miten ja miksi asiakkaidemme hyötyvät näistä uusista teknologisista innovaatioista. Tämä palaute johti visioon modernista tavasta tarkastella suunnitteludokumentteja ja -malleja virtuaalitodellisuudessa. Ratkaisustamme tuli lopulta Design Space – ohjelmisto, joka visualisoi ja laajentaa asiakkaidemme suunnittelua virtuaalitodellisuudessa. 

 
0
Tulevaisuus

Design Space auttaa kommunikoimaan sidosryhmien välillä

Säästämme yhdessä merkittäviä resursseja

Tulevaisuudessa uskomme vakaasti, että Design Space auttaa asiakkaitamme kommunikoimaan sidosryhmien välillä ja saavuttamaan tehokkaampia ja keskittyneempiä tuloksia suunnittelussaan. Näin säästämme yhdessä merkittäviä resursseja ja lupaamme asiakkaillemme olla avoin ja rohkea kumppani heidän teknologisissa kehitystarpeissaan.

Yhteistyössä ThingLinkin kanssa

Viime vuosina olemme syventäneet yhteistyötämme ThingLink-yrityksen kanssa. ThingLinkin tarjoaman interaktiivisen alustan ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin ja hyödyntämään erilaisia lähtöaineistoja kustannustehokkaammin. 

Teollisuuden toimijat toimivat 3D Talon liiketoiminnan kivijalkana nyt ja tulevaisuudessa, mutta viime vuosina olemme päässeet auttamaan enenevissä määrin sosiaali- ja terveysalan sekä puolustusvoimien ammattilaisia.  

Tutustu palveluihimme