Virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden palvelumme

Valjastetaan tuottamamme korkeatasoiset virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden ratkaisut kehittämään liiketoimintaasi, tai jatka suunnittelutyötäsi virtuaalitodellisuudessa Design Space -ohjelmiston avulla.

Ota yhteyttä

Design Space

Räätälöidyt VR ja AR ratkaisumme liiketoimintasi kehittämiseksi

Vuosien kokemuksella, kotimaiset osaajamme kehittävät virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden ratkaisuja teollisuuden haastaviin tarpeisiin. Katso alta miten osaamistamme voi kehittää juuri sinun liiketoimintaasi, optimoiden tuotantotehokkuutta ja käytettävyyttä.

Tutustu palveluihimme toimialoittain

Teollisuuden palvelut
ja tehdassuunnittelu virtuaalitodellisuudessa

Paranna tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat kehityksesi haltuun laajimmalla ja kustannustehokkaimmalla tavalla.

Lue lisää

Tila- ja aluesuunnittelu, sekä rakennushankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpoiten ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa on tärkeää kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space -ohjelmistollamme.

Lue lisää

Virtuaalitodellisuus avusteinen muotoilu ja tuotekehitys

Kokeneet teolliset muotoilijamme hyödyntävät työssään täysin uudenlaisia digitaalisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttaakseen. Suunnittelemme tuotteesi ulkoasun, tai rakennamme prototyyppisi virtuaaliseen muotoon.

Lue lisää

Markkinointi, viestintä ja elämystuotanto virtuaalitodellisuudessa

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden avulla.

Lue lisää

Kiinnostuitko ratkaisuistamme ja haluat kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä liiketoimintaasi kehittävistä ratkaisuista.

Ota yhteyttä

Teknologiamme