Virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden palvelumme

Valjastetaan tuottamamme korkeatasoiset virtuaalisen- ja lisätyn todellisuuden ratkaisut sinun tarpeisiisi tai jatka suunnittelutyötäsi virtuaalitodellisuuden Design Space suunnitteluohjelmistossa.

Ota yhteyttä

Design Space

Räätälöidyt virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden palvelumme

Vuosien kokemuksella, kotimainen tiimimme kehittää virtuaalisen- ja lisätyn todellisuuden ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Katso alta miten osaamistamme voidaan hyödyntää juuri sinun alallasi tuotantotehokkuuden ja käytettävyyden optimoimiseksi.

Tutustu palveluihimme toimialoittain

Tehdassuunnittelu
ja teollisuus

Vahvista tuotantosi kokonaistehokkuutta ja käyttövarmuutta. Pidä huoli työturvallisuudesta ja työskentelyergonomiasta. Virtuaalisella prototyypillä otat kehityksesi laajimmalla mahdollisella mutta erittäin kustannustehokkaalla otteella haltuun.

Lue lisää

Tilasuunnittelu ja rakennushankkeet

Mittavat hankesuunnitelmat ovat helpommin ymmärrettävissä virtuaalitodellisuudessa. Tarjoa hankkeesi sidosryhmille tehokkaat dialogin välineet. Korkean käyttöasteen tiloja suunniteltaessa tärkeää on kerätä ja soveltaa tietoa käyttäjäryhmien tarpeista. Tee se vaivattomasti Design Space sovelluksellamme.

Lue lisää

VR-avusteinen muotoilu ja tuotekehitys

Kokeneet teolliset muotoilijamme hyödyntävät työssään täysin uudenlaisia digitaalisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttaakseen. Suunnittelemme tuotteesi ulkoasun, tai rakennamme prototyyppisi virtuaaliseen muotoon.

Lue lisää

VR Markkinointi, viestintä ja elämystuotanto

Autamme sinua viestimään tarpeidesi mukaan tehokkaammin, oli kyse sitten messuista, erilaisista esityskuvista tai tapahtumasovelluksista ja taltioimme historiallisesti ja kulttuurillisesti merkittävät ympäristösi pysyvämpään digitaaliseen muotoon. Sen mitä ei enää ole herätämme eloon virtuaalisella ja lisätyllä todellisuudella.

Lue lisää

Kiinnostuitko ratkaisuistamme, tai haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme sinulle lisää siitä miten osaamisemme hyödyttää juuri sinua

Ota yhteyttä

Teknologiamme