360-kuvaus,
kuvat ja videot

360-kuvaus on 8k-kameralla otettua 360-asteista kuvaa tai videokuvaa, johon voi lisätä myös 3D-äänimaailman.

360-kuvauksen myötä taltioimme ympäristösi ja tuottamamme virtuaaliset kokonaisuudet kevyesti tarkasteltavaan muotoon. Kuvaus toteutetaan tarpeesi mukaan maasta tai dronella ilmasta.

Ota yhteyttä

Palvelumme

360-kuvausta on mahdollista käyttää tilojen visuaalisesta esittelystä aina kokonaisen virtuaalisen ja interaktiivisen maailman luomiseen

Palveluamme käyttävät sekä kuluttajapuolen yritykset, teollisuusyritykset että kunnallinen puoli, koska käyttörajoitukset rajoittuvat vai mielikuvitukseen. 360-kuvauksella voi toteuttaa esimerkiksi:

Kaikkiin 360-kuviin on mahdollista upottaa myös tageja, joita klikkaamalla avautuu esim. inforuutu. Mahdollisuudet ovat siis rajattomat.

Käytössämme uusin teknologia

Ota meihin yhteyttä, tutustu tarjoamiimme palveluihin toimialoittain, tai katso muut käytössämme olevat teknologiat.

Ota yhteyttä

Palvelumme

Muut teknologiamme

Virtuaalitodellisuus

VR, eli mallinnettu ja simuloitu todellisuus herättää suunnitelmasi kaikkine yksityiskohtineen eloon. Siirry vaivatta realistiseen kolmiulotteiseen maailmaan ja tarkastele luomiamme tiloja, tai tuotteitasi todellisuutta vastaavassa mittakaavassa - sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Lisätty todellisuus

Lisää ympäristöösi virtuaalista informaatiota erinäisten näyttölaitteiden kautta tarkasteltuna. Tarkastele tilan muutoksia oikeassa ympäristössään, tai seuraa laitteidesi toimintaa IoT -datan visualisoinnin välityksellä.

Lue lisää

Fotogrammetria

Fotogrammetrialla taltioimme erillaiset ympäristöt ja materiaalit digitaalisten kuvien avulla kolmiulotteisiksi malleiksi.

Lue lisää

Laserkeilaus

Laserkeilaamalla mittaamme ympäristösi mittatarkoiksi pistepilvimalleiksi sekunneissa.

Lue lisää

Satoja onnistuneita projekteja - tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

Tutustu asiakkaisiimme ja heille tuotettuihin ratkaisuihin.

Asiakkaamme

Ratkaisumme